Hirdetés

Pogácsás jó reggelt! 2012.02.20.

|

Fussunk neki feltöltődve az új hétnek. Szánk ne görbüljön, inkább nevetésre álljon. Sohase lehet tudni, hogy hol a kamera.

Hirdetés

Az van, hogy megint elmúlt egy hétvége, többen már a februári GS-t is kiolvasták, engem meg beszippantott Alan Wake rémálma. De nem szeretnénk riogatni az ünnepelteket, ezért túláradó szeretettel köszöntjük az Aladárokat és Álmosokat, valamint mindazokat, akik ma ünneplik a születésnapjukat.

Két bűnöző egy pénzkiadó ATM automatát próbált kifosztani. Az automata elejét egy lánc segítségével hozzákötötték a kisteherautójuk lökhárítójához. Azonban rosszul számítottak: nem az automata eleje szakadt le, hanem a lökhárítójuk. A két tettes elmenekült a helyszínről, ám rendszámuk ott maradt a lökhárítóval együtt az automatához kötve.

Két horgász a parton horgászik már vagy három órája. Szótlanul, mozdulatlanul koncentrálnak a nagy kapásra. Egyszer csak az egyikük keresztbe fonja a lábait.
Mire a másik:
- Na, mi van? Most horgászunk vagy szambázunk?
 
Férj és feleség ülnek a verandán, a férj bort kortyolgat.
- Annyira szeretlek – mondja a férj.
- Ezt most Te mondod vagy a bor? – kérdezi a feleség.
- Ezt én mondom a bornak…

Az őrmester így szól az újoncokhoz:
- Uraim , van egy rossz és egy jó hírem ! Először a jó hír: a ma reggeli futáskor Kovács közlegény fogja a tempót diktálni!
A szakasz rendkívül megörül ennek, mivel Kovács közlegény kövér és eszméletlenül lassú . Azonban az őrmester folytatja:
- És most a rossz hír: Kovács közlegény , szálljon be a teherautóba, és indítson!
 
Winnetou, Incsu Csunna és Old Shatterhand szótlanul állnak egy sziklahasadék előtt. Némán egymásra néznek, majd Winnetou csendesen belép. Bentről éles csattanás, majd fojtott káromkodás hallatszik. Kisvártatva kijön Winnetou, hatalmas kék monokli éktelenkedik a bal szeme alatt. Egymásra néznek, Incsu Csunna felsóhajt, majd némán belép a hasadékba. Bentről éles csattanás, fojtott káromkádás. Hamarosan kilép Incsu Csunna is a hasadékból, hatalmas lila monoklival a jobb szeme alatt. Ismét kérdőn néznek egymésra, Old Shatterhand megvonja vállát, nagyot köp, majd határozott léptekkel eltűnik a hasadék mélyén. Bentről éles csattanás, fojtott káromkodás, majd újabb éles csattanás és szűnni nem akaró, gyalázkodás, káromkodás hangja szűrődik ki.
Kisvártatva a hasadék szájából előtűnik Old Shatterhand képe, mindkét szeme alatt szederjes zúzódásokkal. Winnetou hozzálép, jobbját barátja vállára helyezi, majd így szól:
- Uff, uff! Sápadtarcú testvérem, visszafelé is rálépett a gereblyére?
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)