Hirdetés

Pókember is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez?

|

Nem kizárt, hogy a Marvel univerzum egyik legnépszerűbb arca is szerepelni fog a Crystal Dynamics alkotásában.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Marvel's Avengers cselekménye során sok jól ismert szuperhős bukkan majd fel, de tekintettel arra, hogy mennyi ütős karakter közül válogathatnak a fejlesztők, simán benne van a pakliban, hogy még évekig bővül a felhozatal - az biztos, hogy nem sokkal a megjelenés után bekerül Sólyomszem. Talán még New York jelmezes hálószövője is feltűnik?

Hirdetés

Egy online viszonteladó, a Base.com nagyon érdekes szöveget biggyesztett a Marvel's Avengers termékoldalára. Az oldal állítása szerint ugyanis Pókemberként is játszhatunk majd a Crystal Dynamics címében, viszont kizárólag csak PlayStation 4-en.

Ez egyrészt elég jó dolog lenne, mivel rengeteg rajongója van a hálószövő szuperhősnek, aki így valószínűleg a játékban is nagy sikert aratna, ám annak valószínűleg már kevesebben örülnének, ha tényleg csak a Sony gépén lenne irányítható a karakter.

Időközben a szöveg már eltűnt az oldalról, így lehet, hogy csak egy szimpla bakiról van szó, de akár az is előfordulhat, hogy még a hivatalos bejelentés előtt derült fény erre a fontos apróságra. Vajon ha bekerül Pókember, az azt jelenti, hogy összekötik a Crystal Dynamics és az Insomniac Games játékát? Korábban elmélkedtünk egy sort azon, miért nem valószínű ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)