Hirdetés

Pokémon Alpha Sapphire - megjött az első videó

|

Hat hónap múlva megjelenik a Pokémon Alpha Sapphire és a Pokémon: Omega Ruby, amikhez most megérkezett az első rövid videó.

Hirdetés

Miközben a Nintendo Wii U haldoklik, a japán cég kézikonzolja még mindig sokkal jobban fogy, csakúgy mint a rá megjelenő játékok. Tudtátok, hogy az első Pokémon játék már tizennyolc éve megjelent? A Satoshi Tariji által tervezett Pokémon Red and Green című program 1996. február 27-én érkezett Nintendo Game Boyra, és a sorozat azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Ez év végén kettő új Pokémon játék is megjelenik. A Pokémon: Alpha Sapphire, és a Pokémon: Omega Ruby alcímű programokat a Nintendo egy héttel ezelőtt jelentette be, és a 2003-as Game Boy Advance-re megjelent játékok frissített újrakiadásai lesznek. Érdekesség azonban, hogy míg Iwata Satori egy héttel ezelőtt új világot, drámai történetet ígért, ebből mára csak egy grafikailag frissített, változások, új tulajdonságok nélküli változat maradt. Az első videó mindenesetre megérkezett, csekkoljátok gyorsan, míg meleg!

Várjátok az új Pokémon játékot? Ti szeretitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)