Hirdetés

Pokémon Direct 2017 - itt a Pokkén Tournament DX, az Ultra Sun/Moon és régi klasszikusok is visszatérnek

|

Lement a Nintendo Pokémon Direct streamje, ahol a következő hónapokban érkező Pokémon címekről meséltek.

Hirdetés

Az alig 8 perces show legnagyobb bejelentése a Pokkén Tournament DX volt, ami hasonlóan a Mario Kart 8 Deluxe-hoz ez is egy Switch-re ültetett, nagyban bővített verziója a Wii U-s címnek.

A Pokkén Tournament egy verekedős játék, amiben a Pokémon szériában megismert szörnyeket irányítva csatázhatunk. A program meglehetősen érdekes volt, és kellemes spin-offja volt az elképesztően sikeres sorozatnak. A DX változat tartalmaz 5 új Pokémont: Darkrai, Scizor, Empoleon, Croagunk és Decidueye lesznek az új fiúk. Emellett lesznek 3v3 csapatharcok és rangsorolt mérkőzések is.

A Pokkén Tournament DX szeptember 22-én jelenik meg Nintendo Switchre.

A trailer végén bemutatkozott a Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon páros is, melyek a tavalyi Sun/Moon újra kiadásai. Kapunk egy új, alternatív sztorit és új Pokémonokat is, de az egész továbbra is a Sun/Moon szigetvilágában játszódik majd. Ezek továbbra is csak Nintendo 3DS/2DS-re jelennek meg november 17-én.

A műsort két klasszikus Pokémon címmel, a Pokémon Silver/Golddal zárták. Ezeket újra élvezhetjük majd a 3DS/2DS rendszereinken, köszönhetően annak, hogy a Nintendo és a GameFreak a Virtual Console segítségével áthozzák ezeket a modern handheldekre. A páros a Pokkén Tournament DX megjelenésének napján, tehát szeptember 22-én érkezik.

A teljes Pokémon Directet bepótolhatjátok, ha lemaradtatok volna róla (a tényleges műsor 30:15-nél indul):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)