Hirdetés

Pokémon GO - megjött a harmadik generáció egyik utolsó legendás szörnye

|

Ezzel már csak egyetlen Pokémon maradt a harmadik generációból. Kezdődhet a várakozás a negyedik szörnycsomagra.

Hirdetés

A Pokémon GO egy újabb EX Raid ellenféllel, Deoxysszal bővült, aki a Pokémon Ruby és Sapphire epizódok egyik legritkább szörnye volt. Érkezése egy izgalmas vadászat kezdetét jelenti, de egyben a harmadik generáció végét is jelzi.

Hirdetés

Deoxys után már csak egy legendás szörny maradt hátra, Jirachi, aki után már minden bizonnyal érkeznek a negyedik generációs szörnyek. Még pár hét hátra van, addig pedig mindenki izgulhat, hogy kap-e az EX Raid részvételre feljogosító meghívót. A szerencsések már mehetnek is megküzdeni a formáját váltogató bestiával.

Aki nem olyan mázlista, hogy kapjon egy EX meghívót, az az idejét a Pokémon GO oldalak bújásával is eltöltheti. Most kezdődik csak az igazi Sinnoh hype.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)