Hirdetés

Napi büntetés: pokémonozott egy körözött bűnöző, véletlenül besétált a rendőrségre

|

Csak egy edzőtermet akart felkeresni, de az pechére épp a rendőrségen volt.

Hirdetés

Könnyen megkavarodik az ember, ha teljes erejével a telefonjára koncentrál. Pokémon vadászat közben én is kaptam már azon magam, hogy ugyanabban az utcában sétálok, mint 15 perccel korában, mert nem figyeltem, merre is megyek valójában, annyira rá voltam gyógyulva a játékra.

Valami ilyesmi történt William Willcox esetében is. Az amerikai férfi egy michigani gym-et próbált elfoglalni, az edzőterem azonban épp a helyi rendőrség épületénél volt. Ezzel alapjáraton nyilván nem lenne probléma, Willcox ellen azonban letartóztatási parancs volt érvényben egy betörés miatt, és mivel a városban csak 6500 ember él, a rendőrök azonnal fel is ismerték, így rögtön kapott is egy divatos bilincset. Az nem derült ki, hogy a gymet végül sikerült-e elfoglalnia legalább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)