Hirdetés

Pokémon GO - a Niantic egyre súlyosabban bünteti a csalókat

|

A Niantic egy fair közeget akar teremteni, feltehetőleg a Let's Go Pikachu érkezése miatt.

Hirdetés

A japán Pokémon GO Twitter fiók meghirdette a háborút a csalók ellen. A fejlesztők sokkal szigorúbban fogják ellenőrizni a külsős programokat használó, illegális eszközökkel gyűjtögető mestereket.

Hirdetés

Mint kiderült, a Pokémon: Let's Go Pikachu!-ban komoly hasznát fogjuk venni a Pokémon GO-s szörnyeinknek, így érthető, hogy a Niantic oda akar lépni. Úgy tűnik, hogy már el is kezdtek dolgozni.

A lenti tweetben látható, ahogy a játékos szörnyei át vannak húzva. Sokan azt feltételezik, hogy ez csak egy hiba a játékban (ez korábban is előfordult), de könnyen lehet, hogy a Niantic egyszerűen csak elkezdte irtani az illegális eszközökkel gyűjtött szörnyeket.

Eddig is meglehetősen idegesítőek voltak a GPS spooferek, de a Let's Go Pikachu megjelenése után ez még durvább probléma lesz. Jó látni, hogy a Niantic dolgozik az ügyön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)