Hirdetés

Újabb Pokemon GO oldalt, a PokeAdvisort is letiltották

|

Sok hasznos statisztikával könnyítette meg a Pokemon GO játékosok életét a PokeAdvisor, de úgy tűnik, ez is a süllyesztőben végzi, mint a többi hasonló alkalmazás.

Hirdetés

Míg valahol a Pokemon GO-t tiltják be, addig máshol a Pokemon GO készítői lehetetlenítik el egyes appok működését, mivel erősen leterhelik a szervereiket. Úgy tűnik, hasonlóan járt a PokeAdvisor oldala is, amin a karakterünk statisztikáit, egy teljes Pokedexet és a játékosokat összegyűjtő ranglistákat nézhettük meg egészen idáig.

Az oldal készítője, lax20attack Redditen közölte, hogy a Niantic szervereivel már nem tud kapcsolatba lépni az oldal, így a játékosok nem képesek frissíteni statisztikájuk. Reméljük a Niantic amellett, hogy letiltja az ilyen és ehhez hasonló alkalmazásokat, azon is dolgozik, hogy ezek a funkciók belekerüljenek a játékba.

Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)