Hirdetés

Pokémon GO - két új, különleges pokémont hozott a szeptember

|

Még mindig jönnek friss tartalmak a játékba, a rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

A Pokémon GO esetében már hagyomány, hogy a hónapok indulását mindenféle jósággal ünneplik a készítők, szeptember üdvözletére pedig két újfajta kis zsebszörnyre akadhatnak mostantól a rajongók.

Hirdetés

Újabb hónap, újabb küldetések érkeztek az aktív trénerek számára, a durván 30 napig tartó kihívás során pedig két új shiny pokémont szerezhetünk. A különleges formájú lények egyike, Electrike még tegnap került a játékba, és a vadonban találhatnak rá a játékosok, de egy speciális küldetés garantált jutalmaként is megszerezhetjük a pokémont. A "shiny" fajtájú lények jóval ritkábbak, mint közönséges társaik, és küllemükben is színesebbek.

Továbbá lehetősége lesz a játékosoknak egy Flower Crown Eevee begyűjtésére is, a virágkoszorúval ellátott kis zsebszörnyet nagyjából október végéig szerezhetjük meg egy különleges event során. Az esemény alatt egyébként nagyobb eséllyel találhatunk ritkább pokémonokat, így érdemes lehet elővenni a mobilunkat egy-egy utazás során.

Ti játszotok még a Pokémon GO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)