Hirdetés

Bemutatkozott az első Switchre érkező Pokémon RPG, a Let's Go, Pikachu!

|

Izgalmas hajnal volt ez a Pokémon rajongóknak. Még idén megkapjuk az első Nintendo Switchre készült, teljes értékű szerepjátékot, de megjelent egy új cím és jön majd még egy.

Hirdetés

A helyi idő szerint ma hajnalban tartott Pokémon esemény kétségtelen fénypontja a Pokémon: Let's Go, Pikachu! és a Pokémon: Let's Go, Eevee! páros bejelentése volt.

Hirdetés

A Let's Go egy teljes értékű Pokémon RPG, ami teljes mértékben kihasználja a Nintendo Switch képességeit. A játék során az első generáció szörnyeivel fogunk találkozni, miközben bejárjuk a Kanto régiót, más edzőkkel csatázunk, igyekszünk a valaha volt legjobb Pokémon mesterré válni. A bemutatóban egy kis játékmenetet is kaptunk.

A Let's Go részek a Pokémon GO-t is integrálják. Átküldhetjük majd a nagy tesóba a mobillal gyűjtött szörnyeket. Ennek megfelelően a Pokémonok befogása is úgy működik majd, mint az AR alkalmazásban, tehát nem kell csatázni az elfogáshoz. Ettől függetlenül a nagy epizódok minden fontos előnyét megkapjuk majd.

A játékhoz egy Poké Ball Plus kontrollert is be lehet szerezni, amivel nem csak irányíthatjuk a Let's Go részeket de hozzárendelhetünk egy Pokémont is, amit aztán vihetünk bárhová magunkkal. A kütyü egyébként Pokémon GO Plusként is funkcionál.

Akik egy új régióra és új szörnyekre vágynak a teljesen klasszikus játékmenet mellett, azok sem maradnak játék nélkül. A központi széria is folytatódik, de a következő core epizód csak 2019. második felében fog befutni. Addig itt lesz nekünk a Let's Go, illetve egy másik, ingyenesen játszható Pokémon játék is.

Az esemény végére ugyanis felkerült a Switch digitális üzletébe a Pokémon Quest, amiben 3 fős csapattal új kalandokra mehetünk, kockásra formált szörnyecskéket gyűjthetünk, és saját bázist  is építhetünk. A játék később mobilokra is megjelenik majd.

A Pokémon: Let's Go, Pikachu! és Pokémon: Let's Go, Eevee! címek már megjelenési dátumot is kapnak: 2018. november 16. Nektek hogy tetszenek a bejelentések?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)