Hirdetés

"Megdöbbentő" Pokémonos bejelentésre készül a Nintendo

|

Egy új Pokémon játék beharangozására számíthatunk a jövő héten. Pika-pika?

Hirdetés

Egy új Pokémon projekt leleplezésére készül a Nintendo a Nico Nico (japán népszerű videómegosztója) és a Famitsu magazin közreműködésével.

A livestream, amelynek keretén belül a vállalat bejelenti következő, "megdöbbentő" játékát augusztus 26-án következik be, várhatóan 15:00 órától a The Pokémon Company elnökének (Tsunekazu Ishihara) vezetésével. A Siliconera eljátszott a gondolattal, hogy a rejtélyes projekt akár a tavaly megszellőztetett, ám hivatalosan azóta sem megerősített Pikachu detektívjáték is lehet, de szintén 2013-ról maradt még egy felhasználatlan cím a látszólag Wii U-ra fejlesztett Pokken Fighters képében - ez sem lehetetlen.

Persze könnyen megeshet, hogy a sokkoló bejelentésnek semmi köze nincs az említett címekhez, hiszen hatalmas a Pokémon franchise, bármi elfér benne (a Wii U eladásaira például épp ráférne egy teljes értékű Pokémon RPG). Ti hogyan látjátok a helyzetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)