Hirdetés

Még csak most keresnek dizájnereket az új Pokémon játékhoz?

|

A Pokémon játékok mögötti stúdió új embereket keres. A leírás nem túl részletes, de tippek azért vannak.

Hirdetés

A Game Freak kirakott egy új álláshirdetést a japán oldalára, amit a rajongók természetesen azonnal le is fordítottak. Az infók szerint a csapat új UI elemekhez keres dizájnert.

Hirdetés

A legfontosabb pontja a kiírásnak az, hogy az új kolléga a felhasználói felület animációért felel majd. Az új dizájnak passzolnia kell a fura lények mangás stílusához.

Az első sorból következtethetünk arra, hogy ez a Nintendo Switchre készülő új Pokémon játékról szól. Viszont ha most keresnek UI dizájnert, akkor jó esély van rá, hogy a megjelenés bizony még odébb lesz, és a csapat le fog csúszni a 2018-as évről. Korábban arra számítottunk, hogy az idei E3-on már meg is mutatják nekünk a legújabb Pokémon címet, de a jelek szerint ez bizony még odébb lesz.

Persze az is teljesen elképzelhető, hogy egy különálló videojátékról van szó, és a switches Pokémon fejlesztése már kiválóan halad. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)