Hirdetés

Pokémon Origins - régóta vártunk egy ilyen játékra, most egy rajongó elkészíti nekünk

|

Már előre tartunk attól, hogy mi lesz a Nintendo reakciója a Pokémon Fire Red 3D-s rajongói remake-je kapcsán.

Hirdetés

A Game Boy-ra megjelent Pokémon Red, majd később a Gameboy Advancedra érkező Pokémon Fire Red kétségtelenül a legjobb pokémonos játékok közé tartozik. Utóbbit ültette át 3D-s környezetbe egy rajongó. 

Hirdetés

Felipe Gouvea jelenleg is gőzerővel dolgozik saját 3D-s Pokémon játékán, ami a Pokémon Origins címet kapta. Jelenleg az 1.3-as verziószámnál tart a játék demója, amiről már egy videót is meg tudtok nézni.

A Pokémon Origins demójáért azonnal megőrült a internet Pokémon-rajongó fele, így elég valószínű, nem jelent majd sokáig gondot az sem, hogy a játék szövegei nem angol nyelven olvashatóak, biztos, hogy hamar jelentkezik egy önkéntes fordító. A Pokémon Origins meglehetősen impozánsan fest, mi is szívesen végigjátszanánk ilyen 3D-s környezetben a Pokémon Fire Redet, egyelőre azonban nem sok remény fűzünk ahhoz, hogy a játék valóban elkészülhet. 

A Nintendo ugyanis híres arról, hogy könyörtelenül törölteti az összes hasonló rajongói munkát, így a Pokémon Originst is komoly veszély fenyegeti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)