Hirdetés

A következő nagy Pokémon RPG csak 2019 végén érkezik

|

Kicsit konkrétabb időpontot kaptunk a jövőre érkező epizódról, ami már a szokásos élménnyel jön majd.

Hirdetés

Bár én (és még sokan mások) iszonyatos izgalommal várom a Pokémon: Let's Go részeket, rengetegen vannak, akik már a következő generációs Pokémon címre pályáznak. Ők pedig sajnos még elég sokáig fognak várni.

Hirdetés

Az eredeti bejelentés szerint is 2019. második feléről volt szó az új Pokémon RPG megjelenését illetően, de a legutóbbi jelentésből kiderült, hogy igazából csak 2019 végén számíthatunk a játékra. Mivel a legtöbb nagy Pokémon cím ősz végén/tél elején futott be idáug, így valószínűleg a 2019-es rész megjelenése esetében is novemberre vagy decemberre számíthatunk.

Addig pedig még vár ránk a Pokémon: Let's Go! Pikachu és Pokémon: Let's Go! Eevee. Mindkettő a Kanto régióba visz vissza bennünket, és a klasszikus RPG elemek mellett néhány Pokémon GO-ból áthúzott ötlettel is erősít a játék. A Let's Go! részek november 16-án érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)