Hirdetés

Pokémon Rumble World - dobozos kiadást kap az ingyenes játék

|

A Nintendo a rajongók kedvéért becsomagolja az ingyenesen is letölthető Pokémon játékot, de át is alakítja egy picit, hogy kapjunk valamit a pénzünkért.

Hirdetés

A Pokémon Rumble World egy ingyenesen letölthető 3DS-es, verekedős móka, ami tekintve, hogy free-to-play, természetesen tele van mikrotranzakciós lehetőségekkel. A Nintendo most úgy döntött, hogy dobozba csomagolja a játékot, de annak, aki megveszi, nem is kell majd költekeznie az in-game üzletben.

Aki megvásárolja a játékot, annak nem lesz szüksége arra, hogy pénzért vásároljon Poké gyémántokat, hanem folyamatosan kapja majd őket játék közben, illetve akkor is, ha csak bejelentkezik minden nap. Ezzel egy meglehetősen egészséges fizetési modellt rakott össze a Nintendo, amit én szívesen látnék több, hasonló F2P címben is.

A dobozos Pokémon Rumble World január 22-én érkezik, kizárólag Nintendo 3DS konzolra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)