Hirdetés

Pokémon Sleep, Masters és Home - még az alvásunkat is pokémonok segítik

|

Három új Pokémon alkalmazást jelentett be a Nintendo, melyek egyike szórakoztatóvá akarja varázsolni az alvást. Az is kiderült, hogy jön egy új Detective Pikachu játék.

Hirdetés

Az éjszaka folyamán a nyakunkba borult egy rakás pokémonos bejelentés, és voltak köztük egészen váratlanok is. A franchise továbbra is rettentő népszerű, ősszel jön a Sword és a Shield (amikről június 5-én tudhatunk meg többet), de utána sem maradunk zsebszörnyek nélkül.

Hirdetés

A most bejelentett alkalmazások közül a Pokémon Sleep a legérdekesebb. A 2020 folyamán megjelenő app figyeli alvásunkat, és megjutalmaz, ha elegendő, minőségi időt töltöttünk az ágyban. A The Pokémon Company vezérigazgatója elmondta, azt szeretnék, ha a játékosok izgatottan várnák az ébredést. Szükség lesz hozzá a Pokémon Go+ Plus eszközre (így, dupla plusszal), mely a Pokémon Go+-hoz hasonlóan fog működni (avagy tárolhatunk benne egy lényt, és jelzi a közeli Pokéstopokat), de a beépített gyorsulásmérővel figyeli, hogyan alszunk.

A Pokémon Home egy felhő alapú szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy az összes szörnyünket egy helyen tároljuk, hasonlóan a korábbi Pokémon Bankhoz. A switches, 3DS-es és mobilos játékokból egyaránt felpakolhatjuk a lényeket, az okostelefonos alkalmazást használva pedig akár cserélgethetünk is másokkal. 2020 elejére várható a megjelenése.

Ezek mellett bejelentettek egy vadonatúj, mobilos játékot is, a Pokémon Masterst. Több tucatnyi, korábbi játékokból ismert edző és teremvezető szerepel majd benne, velük vehetjük fel a harcot. A DeNA fejleszti iOS-re és Androidra. További részleteket júniusban fognak elárulni.

Végül röviden megerősítették, hogy a 3DS-es Detective Pikachu kap egy switches folytatást, mely lezárja az előző rész történetét, megváltoztatja annak befejezését. Ezt a Creatures Inc fejleszti.

Mit vártok ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)