Hirdetés

Pokémon Snap - egy rajongó új életet lehelt bele

|

Több mint 16 év elteltével rengeteg változáson ment keresztül a játékvilág. Ennyi ideje jelent meg a Pokémon Snap is, amit most egy rajongó modernizált.

Hirdetés

Az anno Nintendo 64-re készült Pokémon Snap lényege, hogy lencsevégre kapjuk Professzor Oak számára a pokémonokat. Ehhez egy olyan szigetre kell utaznunk, ahol az emberektől távol, nyugodtan élnek a zsebszörnyek.

Ganjulationess3DS YouTube felhasználó a napokban közzétett egy videót, amin a legújabb projektjét mutatta be, melynek keretében a Snap-et átültette a Nintendo 3DS konzolra.

A játék készítésében segítséget is kapott Scub3d github-os felhasználótól a Pokémonok animálásában. Nem véletlen, hogy őt kérte fel, hisz srác készítette a Pokémon Snap VR verzióját.

Természetesen a Pokémon Snap 3DS vetizóját nem osztja meg a nyilvánossággal a készítője, hisz a Nintendo pillanatok alatt lecsapna rá a szerzői jogok miatt. Viszont elvileg még fogunk a sráctól látni néhány játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)