Hirdetés

Pokémon Sun & Moon - bemutatkoznak a kezdő lények

|

A The Pokémon Company dupla videóban mutatja be, hogy milyen pokémonokkal kezdhetünk majd a 3DS-exkluzív Sun és Moon játékokban, valamint ízelítőt adnak a hangulatból is.

Hirdetés

Sok minden történt idén a Pokémon franchise táján: a huszadik szülinapját ünnepelte a széria, elhunyt a Pokémon játékok tervezője, élőszereplős filmet terveznek és elkezdődött a kiterjesztett valóságot használó Pokémon GO bétatesztje. 

A februári Nintendo Directen az is bejelentésre került, hogy év végén befut a sorozat következő két része, a Pokémon Sun és a Pokémon Moon, természetesen mindkettő Nintendo 3DS-re. A The Pokémon Company most azt is megerősítette, hogy egészen pontosan mikor számíthatunk a játékokra: a kijelölt dátum november 18. A stúdió a hivatalos Pokémon YouTube csatornán keresztül bemutatta a Pokémon Sun és Pokémon Moon alábbi videóját is, melyben a kezdő lényeket ismerhetjük meg és ízelítőt kaphatunk a játékmenetből is. Három típus közül választhatunk: fű (Rowlet), tűz (Litten) és víz (Popplio).

Ha figyeltétek, a videó végén a Sun és Moon borítókon felbukkannak az új legendary pokémonok is. Ezen kívül érkezett egy élőszereplős japán trailer is további gameplay jelenetekkel és egy kedves történettel felvértezve: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)