Hirdetés

Pokémon Sword and Shield - a városi életbe is belenézhetünk egy friss videóval

|

Fejlesztői kommentárral ellátott ízelítő érkezett a közelgő Pokémon játékpároshoz.

Hirdetés

Ugyan a Pokémon Sword és Shield kihagyta az idei gamescomot, egy új fejlesztői videónak köszönhetően egy eddig nem látott részébe is belenézhetünk a közelgő játéknak. Kifejezetten hangulatosnak néz ki a dolog.

Hirdetés

A Game Freak fejlesztőcsapata hamarosan egy új Pokémon játékkal örvendezteti meg a rajongókat, méghozzá egy szerepjátékkal, amiben számos különböző feladat és küldetés vár majd a játékosokra - természetesen a közkedvelt kis zsebszörnyekkel a központban. A frissen megosztott videóban a csapat egyik fejlesztője, Shigeru Ohmori narrálja a látottakat, ahol is a Sword and Shield egyik városát nézhetjük meg.

A Pokémon Sword and Shield november 15-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)