Hirdetés

Pokémon Sword és Shield - egy játékos egy Magikarppal győzte le a játékvégi bosst

|

Rengeteg kitartás, szerencse, és persze megfelelő stratégia kellett a különleges eredmény eléréséhez.

Hirdetés

Valószínűleg senki más nem vállalkozott olyan furcsa kihívásra, mint a PokeTips néven videókat készítő Pokémon Sword és Shield játékos, aki kitalálta, hogy mindössze egy Magikarpot használva győzi le a Galar régió bajnokát.

Hirdetés

Leon egyébként sem könnyű ellenfél, hát még ha egy Magikarpot uszítunk rá, akit sokan haszontalannak tartanak. A videós viszont rájött, hogyan hajthatja végre a szinte lehetetlent. Több stratégiát is bevetett, de mindegyik azon alapult, hogy 100-as szintre fejleszti a Pokémont, és bízik annak egyetlen támadásában, a Hydro Pump mozdulatban. A végén bevetett még néhány extrát. Az alábbi videóban ti is megnézhetitek, hogyan próbálkozott, de ha csak a végeredményre vagytok kíváncsiak, pörgessetek a 10. perchez.

Ti próbálkoztatok már szokatlan megoldásokkal valamelyik Pokémon játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)