Hirdetés

Problémát okozhat az SD-kártyával a Pokémon Sword és Shield

|

Többen is elég kellemetlen problémával találták szemben magukat, de szerencsére minden javítható, és feltehetően keveseket érinthet csupán. Ha mégis köztük vagy, nem árt tudnod erről.

Hirdetés

Hivatalosan ma jelentek meg Nintendo Switch-re a Pokémon széria legfrissebb részei, a Pokémon Sword és a Shield, így a játékosok már bele is vethetik magukat a friss kalandokba és a zsebszörnyek gyűjtögetésébe. Azonban nem mindenkinek lehet felhőtlen az öröme, ugyanis játékosok egy része arra lett figyelmes, hogy a Sword és a Shield ideiglenesen tönkretette a gépben lévő microSD-t, amin az összes adat sérült lett.

Hirdetés

A probléma szerencsére könnyen orvosolható azzal, hogy mindent újból letölt a kártyára a felhasználó, de ez azért elég kellemetlen meglepetés lehet a gyanútlan játékos számára. A mentések viszont biztonságban vannak, mert azok a Switch belső memóriájába kerülnek eleve.

A jelek szerint a probléma csak azokat érinti, akik digitálisan vásárolták meg a játékot, és a kártyájuk exFAT formátumat használ. Elméletileg a kazettás változattal nincs ilyen probléma, és mivel a legtöbb microSD FAT32-es fájlrendszerrel működik, feltehetően sokan nem is tapasztalnak majd semmi gondot. Remélhetőleg hamarosan javítva lesz ez a bug is, és mindenki mehet nyugodtan pokémonokra vadászni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)