Hirdetés

Ügyvédek keresik a Pokémon Sword és Shield szivárogtatóit

|

A Discord és a 4Chan felhasználói között keresik azokat, akik az idő előtt megszellőztetett információkkal kárt okoztak a Nintendónak.

Hirdetés

Bekeményítenek a cégek azokkal szemben, akik idő előtt tesznek közzé részleteket a még megjelenés előtt álló játékokról, vagy azok készülő funkcióiról. Nemrég az Epic Games fogott perbe néhány volt alkalmazottat, akik valószínűleg szivárogtattak a Chapter 2-ről, most pedig a Nintendo megbízásából lépett akcióba egy ügyvédi iroda, mivel a Pokémon: Sword és Shield igen sok részlete látott napvilágot a cég akaratán kívül.

Hirdetés

A 4Chan és a Discord felhasználók között kutatnak az ügyvédek és megpróbálják beazonosítani azokat, akik megjelenés előtt tették közzé a játékokban szereplő Galar régió Pokédexszét, a nyolcadik generációs pokémonok teljes listáját és még sok újdonságot, amik meglepetést kellett volna okozzanak a játékosoknak.

A vád szerint a szivárogtatással visszafordíthatatlan károkat okoztak a cégnek, mivel a csökkentették a játékosok lelkesedését és érdeklődését, melyet a kikerül információk titokban tartása okozott volna.

Az ügyvédek már 4 Discord fiókra ráakadtak, ahonnan szivárgás származott, azonban egyelőre nem sikerült kideríteni hogy kik a mögöttük álló személyek. A The Pokémon Company szeretné beidéztetni a Discord és a 4Chan képviselőit, hogy segítsenek nekik az azonosításban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)