Hirdetés

Bemutatkozott a következő Pokémon játékpáros, a Sword és Shield

|

A Let's Go játékok után a GameFreak és a Nintendo bejelentették a következő fővonalas Pokémon epizódokat. Új régió, új pokémonok, ismerős mechanikák.

Hirdetés

A Nintendo egy ideje már ígérgeti, hogy készülnek a nyolcadik generációs Pokémon játékokkal, és ma ténylegesen be is mutatták azokat. A Pokémon: Sword és Shield páros visszatér a fővágányra, és mindent visszahoz, amit szerettünk a korábbi epizódokban.

Hirdetés

A játék Galarban játszódik, ami az emberek és pokémonok közös munkájának köszönhetően egy meglehetősen modern régió. Rengeteg különböző területet járhatunk majd be a jeges hegyvidékektől a zöldellő erdőkön át a szupermodern városokig. Az utazásunk kezdetén pedig természetesen ezúttal is választanunk kell majd három kezdőpokémon közül.

Közülük Grookey lesz a fűtípusú, Scorbunny a tüzes, illetve Sobble a vízi haverunk.

Egyelőre többet nem tudunk a játékról, de mivel 2019 vége felé ígérik csak a megjelenést, így ez nem is annyira meglepő. A Direct végén kiderült, hogy több további Pokémon projekt is készül a háttérben, de azokról egyelőre nem mondhatnak semmit. Most érjük be a Sword/Shield párossal.

A Pokémon: Sword & Shield tehát 2019. végén fog megjelenni, a sorozat történetében először a japán cég aktuális asztali (esetünkben igazából hibrid) konzoljára, a Nintendo Switchre. Nektek melyik kezdőpokémon tetszik a leginkább a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)