Hirdetés

Kiegészítőkkel bővül a Pokémon Sword és Shield

|

Természetesen a kiegészítők is kétféle változatban lesznek megvásárolhatók.

Hirdetés

A Game Freak eddig jellemzően újabb kiadásokkal bővítette a Pokémon játékok világát, de most két kiegészítőre számíthatnak a Sword és a Shield játékosai. Az első, a The Isle of Armor júniusban jelenik meg, a második, a The Crown Tundra ősszel fogja követni, és mindkettő igazodik majd a két különálló kiadáshoz.

Hirdetés

A kiegészítők új területeket, karaktereket, lényeket, öltözékeket és további tartalmakat fognak kínálni, valamint kibővítik a kooperatív lehetőségeket. Mindkét új zóna nagyobb lesz, mint a Wild Area, és több mint 200 Pokémon lakja majd be ezeket. Az Expansion Pass-ok még ma elérhetővé válnak, 29,99 eurós áron lehet befizetni az új kalandokra. A várható extrákból az alábbi videó ad ízelítőt, illetve érdemes belépni a játékba a mai frissítés letöltése után, mert a Wedgehurst állomáson egy-egy új edzővel találkozhatunk, végigjátszhatjuk a kiegészítők felvezetőjét, és azonnal megszerezhetjük a Galarian Slowpoke-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)