Hirdetés

Pokémon Sword és Shield - új videó mutatja be a Galarian lényeket és az új ellenfeleinket

|

Új lényeket láthatunk a frissen kiadott trailerben.

Hirdetés

Jön még az évben pár nagy Switch-exkluzív, de a közösség jó része az új, teljes értékű Pokémon RPG, a Sword és Shield megjelenését várja a legjobban. A Nintendo ma erről osztott meg részleteket, amiknek főleg azok fognak örülni, akik nem csak Pikachut meg Charmandert ismerik fel.

Hirdetés

Az új videó a Galarian variációban létező lényeket mutatja be, egész pontosan Galarian Linoone-t, Galarian Zigzagoont és a látszólag az ipari forradalom idejéből szalajtott Galarian Weezinget. Megnézhetjük továbbá Ostagoont, Morpekót több változatban, és az új riválisainkat, Bedét (nem Bödét), Marnie-t, meg a Team Yellt, akiknek már eleve az öltözködési stílusa bűn, elképzelni sem merjük, mit tettek még, hogy gonoszoknak nyilvánították őket.

Kiderült továbbá az is, hogy nem használt pokémonjainkat elküldhetjük dolgozni, erről itt tudhattok meg többet. A Pokémon Sword és a Pokémon Shield november 15-én jelennek meg, kizárólag Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)