Hirdetés

Megtudtuk, mikor jön a Pokémon Sword és Shield

|

A mai stream során a Nintendo elárulta, mely napon érkezik az első, kimondottan a Switchre készülő Pokémon RPG.

Hirdetés

Néhány hét múlva megjelenik a Super Mario Maker 2, amivel a Switch ismét kap egy nagy lökést, a játékosok meg néhány száz órányi szórakozást. Vagy hát igazából még annál is többet, mert biztos, hogy mindig készül majd egy olyan pálya, amit nem lehet nem kipróbálni.

Hirdetés

Novemberben azonban muszáj lesz félretenni, ugyanis november 15-étől lesz kapható a Pokémon Sword és Shield. Kiderült az is, hogy a Dynamax mechanika (amit harconként egyszer aktiválhatunk) használatával a pokémonok három kör erejéig sokkal nagyobbak, erősebbek lesznek, mint valaha voltak. Az új helyszín Galar lesz, melyet az Egyesült Királyság inspirált, és telepakolják ismert és vadonatúj szörnyekkel. Számíthatunk továbbá raidekre, melyek során egy Dynamax pokémonnal nézhet szembe négy játékos, illetve egy nagy, nyílt zónára, ahol vadon élő pokémonokkal futhatunk össze. Az adást alább nézhetitek vissza, tekerjetek 28:20-ig a kezdéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)