Hirdetés

Nem okozott nagy meglepetést a Pokémon Sword és Shield

|

Megérkeztek az első, a Nintendo legfontosabb idei játékát értékelő pontszámok.

Hirdetés

A Fire Emblem: Three Houses, a Super Mario Maker 2, a Luigi's Mansion 3, az Astral Chain, a Ring Fit Adventure és a The Legend of Zelda: Link's Awakening mind-mind kiugróan jól sikerültek, úgyhogy a Nintendónál valószínűleg megint jó lesz az évzáró buli. Mindezek mellé jön most pénteken a Pokémon Sword és Shield, a Switch első teljes értékű Pokémon szerepjátéka.

Hirdetés

Az első értékelések alapján a játék - rendkívül megdöbbentő módon - határozottan jó lett, és az újításai is jópofák, de sokan hiányolták a forradalmi újdonságokat, sérelmezték, hogy a játék néhány eleme nem haladt a korral, és úgy érezték, a friss dolgokkal is kezdhettek volna még többet. 10 pontszám után 84-en áll a Metacritic-es átlag, az amerikai IGN-től 93 pontot kapott, a Daily Startól viszont csak 3 csillagot az ötből. Íme a nagyobb oldalak értékelései:

EGM - 4/5
Game Informer - 8,75/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar+ - 4,5/5
IGN US - 93/100
Nintendo Life - 8/10

Péntekig várhatóan még több teszt kijön, hamarosan mi is elmondjuk majd, mit gondolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)