Hirdetés

Az első Pokémon kártyacsomag lapjai több mint 100 000 dollárért keltek el

|

Lehet, hogy érdemes lenne felkutatni a szekrényed legalján porosodó kártyagyűjteményedet. Ki tudja, lehet, hogy ott pihen az új házad ára.

Hirdetés

Múlt héten, egy Goldin Auctions által levezetett aukción előkerült egy Pokémon kártya készlet, ami a legelső 103 lapot tartalmazta (az eredeti Charizard holo verziójával együtt). Az egész szett 107 010 dollárért kel el (ez úgy 31 millió forint).

Hirdetés

Azon felül, hogy ez a legelső Pokémon TCG szett volt (ami önmagában is elég ritka), ez a készlet Gem Mint 10-es besorolást kapott. Ez azt jelenti, hogy a lapok olyan jó állapotban voltak, mintha akkor jöttek ki volna a gyárból. Még a legfrissebben bontott lapok sem mindig kapják meg ezt a besorolást egyenletlen festés, vagy más, szállítás közben történt sérülések miatt.

Legutóbb 2018. augusztusában ment el egy kibontatlan Pokémon alapcsomag 56 000 dollárért. Ha így haladunk, akkor a padláson porosodó kártyagyűjteményünkből lassan egy palotát vehetünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)