Hirdetés

Ez az Unreal Engine 4-es Pokémon FireRed rajongói remake már le is tölthető

|

Messze van a projekt attól, hogy teljes remake-nek lehessen tekinteni, de egy kis mókázásra már elég a letölthető verzió.

Hirdetés

Ha szeretnél visszatérni ahhoz a Pokémon játékhoz (illetve annak újraálmodott változatához), ami az egész Pokémon őrületet beindította, akkor ajánljuk kipróbálásra a Pokémon: The Legend of RED című rajongói feldolgozást. A cucc Unreal Engine 4-gyel fut, TPS nézetből játszhatunk benne, és a harcot is valós időben nyomhatjuk, minden szempontból figyelemre méltó munka.

Hirdetés

A játék egyébként nagyon hasonlít egy korábbi, Pokemon Fire Red 3D néven fejlesztett projektre, így könnyen lehet, hogy ez annak a felfrissített, leporolt verziója. Akárhogy is, reméljük, hogy a Nintendo békén hagyja a fejlesztőt, és szépen haladhat majd a projekttel, amíg a teljes FireRed remake-et el nem készíti. Ez persze tényleg csak remény, mivel a kiadó ügyvédei nagyon szeretnek kellemetlenkedni, így kevés esélyt látunk arra, hogy nem kerül lakat az alkotásra hamarosan.

Aki kicsit is szereti a Pokémon szériát az mindenképpen töltse le (minél gyorsabban) a projektet. Ki tudja, meddig lesz még elérhető...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)