Hirdetés

Két új Pokémon játék próbálja meg elrabolni az időnket Facebookon

|

A The Pokémon Company két újdonsággal is betört a közösségi felületre, bár ezekből nálunk egyelőre csak egy érhető el, de az is meglehetősen fura.

Hirdetés

Az első, már globálisan elérhető facebookos Pokémon játék a Pokémon Tower Battle. A neve alapján talán nem lep meg senkit az, hogy toronyépítés a cél. A Pokémonokat egymásra pakolva versenyezhetünk a cimboráinkkal valós időben, de nem csak azon múlik majd a sikerünk, hogy mennyire tudjuk ügyesen pakolgatni a szörnyeket.

Hirdetés

A leírás szerint lehetőségünk lesz felkeresni és elfogni szörnyeket, felszintezni őket, és mindezek abban segítenek majd, hogy stabilabb építményt hozhassunk össze.

A másik egyelőre csak Ázsiában érhető el, a címe pedig Medallion Battle. Egy pakliépítős, kártyajáték-szerű cuccról van szó, aminek a lapjai erősen emlékeztetnek kedvenc tazóinkra.

Hogy utóbbi mikor lesz nálunk elérhető, az kérdéses, de a Tower Battle-t már most nyomhatjátok a Facebook Gamingen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)