Hirdetés

Pokkén Tournament - több, mint 1 millió példányt szállítottak le

|

Úgy tűnik megtalálta közönségét a Pokkén Tournament, hiszen 1 millió darabot már kiszállítottak a boltokba, ami nem rossz teljesítmény.

Hirdetés

A verekedős játékok piacán bőven van miből válogatni, de a könnyedebb hangvételű Pokkén Tournamentnek így is sikerült kiszolgálni a Pokémon és verekedős játékok rajongóit. A még márciusban Wii U konzolra megjelent játékból már több, mint 1 millió példányt szállítottak ki.

Nemrég jelentette be a Bandai Namco, hogy Darkrai is csatlakozik a Pokémonok csapatához egy DLC formájában. A meccs közben kilépegetők is megkapják a magukét, egy Poké-mester sem hagyhatja büntetlenül faképnél ellenfelét.

Ti mit szóltok a sikerhez? Próbáltátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)