Hirdetés

Pokkén Tournament DX - megjelenés előtt még egy demót is kaptunk

|

Már nem kell sokat várni a Pokkén Tournament DX megjelenésére, de addig is gyakorolhatunk a tegnap megjelent demóval.

Hirdetés

A Nintendo a Twitteren jelentette be, hogy az egy hónapon belül Switchre érkező Pokkén Tournament DX-hez elkészült a demo. 

Hirdetés

A WiiU-n hatalmas sikereket elért Pokkén Tournament nem csak közönségkedvenc verekedős játék lett, de nagyon szépen is fogyott. Nem csoda hát, hogy a Switchen is hasonló fogadtatást remél a Nintendo.

Tegnap este óta már elérhető a Pokkén Tournament DX demója, amiben kipróbálhatjuk Pikachut, Charizardot és Empoleont is. Összesen 15 harcot nyomhatunk le a próbaverzióval (a tutorial mellett), de ha elfogyasztottad az összes lehetőséget, akkor egy szimpla törlés, és újra letöltés visszaállítja a dolgot. Helyi többjátékos bunyózásra is van benne lehetőség.

A Pokkén Tournament DX teljes verziója pedig szeptember 22-én érkezik Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)