Hirdetés

Pokkén Tournament gameplay - Pikachu leveri a derekad

|

Egy Pokémonos verekedős játék a Tekken széria készítőitől? Nehéz elrejteni a kitörő lelkesedésünket, főleg a legújabb, közel ötperces gameplay trailer után.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelentette be a The Pokémon Company és a Bandai Namco, hogy egy árkád verekedős címmel bővítik a Pokémon szériát. Egy rövid ízelítőt kaptunk a bejelentés mellé a tervezett játékmenetből, de egy bővebb gameplay videó kiadásával egészen mostanáig várt a kiadó.

Az első körben a játéktermekben debütáló Pokkén Tournament a Tekken franchise játékelemeit vegyíti a Pokémonokkal. Meccsenként két lényt választhatunk, amik a harcban fejlődve speciális képességekkel és különleges mozdulatokkal gyarapodnak. A játékosok számos játékmódból választhatnak majd (Tutorial, Single Player, In-Store Mode, National Battle), amikkel egyénileg és a többiekkel együtt is megtapasztalhatják majd az alábbi összecsapások élményét:

A Pokkén Tournament megjelenés valamikor idén nyáron várható japán árkádgépeken, majd később más platformokon is, de egyelőre erről nincs hivatalos információ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)