Hirdetés

Pokkén Tournament - új verekedős játék Pokémonokkal

|

Végre bejelentette a Nintendo a nagy Pokémonos meglepetését, amely nem más, mint egy Pokémonos verekedős játék.

Hirdetés

Legutóbb egy héttel ezelőtt azt csiripelték a madarak, hogy a Nintendo valami egészen új dolgot készül bejelenteni a Pokémon játékok következő darabjával kapcsolatban, most pedig végre megtudtuk, hogy pontosan miről is van szó.

Ma ugyanis bejelentésre került, hogy a The Pokémon Company és a Tekken játékokért felelős Bandai Namco közösen dolgoznak a Pokkén Tournament nevű játékon, amely az árkád verekedős játékok stílusát hozza el nekünk Pokémonokkal, ráadásul kapásból egy rövidke trailer is kikerült, amin belekukkanthatunk, hogy miként is kell elképzelni ezt a játékot.

A The Pokémon Company vezérigazgatója a Tekken és a Soul Calibur sorozat producereivel közös találkozóból arra lehet következtetni, hogy mind a két sorozat fejlesztői dolgoznak a játékon. A Pokkén Tournament várhatólag 2015-ben fog megjelenni, de még nem tudni, hogy milyen platformokra.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)