Hirdetés

Pokoli roadmap készít fel minket a Diablo Immortal rajtjára

|

Nagyon közel van már a Diablo Immortal megjelenése, így a Blizzard ránk is zúdított egy csomó hasznos infót.

Hirdetés

Talán egy picit könnyebbé (vagy épp nehezebbé?) teszi a Diablo IV utáni sóvárgásunkat, hogy június elején vadonatúj résszel bővül a Blizzard népszerű sorozata. A Diablo Immortal mobilok mellett PC-re is megjelenik, és ugyan várhatóan nem egy klasszikus "Diablo-élmény" lesz, azért mégis jó dolog, hogy visszatérhetünk Sanctuary világába kalandozni egy kicsit. Ráadásul nem kell teljesen felkészületlenül fejest ugranunk a démonok elleni háborúba, köszönhetően a Blizzard friss útmutatójának.

A stúdió oldalán megjelent "pokolba vezető roadmap" nagyon sok hasznos információt tartalmaz, amelyek könnyebbé tehetik az indulást. Kaptunk például egy térképet, ami azt mutatja meg, hogy az egyes időzónákban mikor lesz elérhető a Diablo Immortal. Magyar idő szerint június 2-án, este 7 órakor rajtol a játék, szóval érdemes lehet felvésni ezt a dátumot, ha minél előbb bele szeretnétek vágni a kalandba.

Hirdetés

A PC-s tábor egyébként már előtöltheti a játékot, ezzel is felkészülve az indulásra. A fejlesztők posztja tartalmaz még részleteket arról, hogyan kell telepíteni az egyes platformokon a játékot, illetve azt is megtudhatjuk, miként kapcsolhatjuk be a cross-progressiont. Szó esett még arról, hova fordulhatnak segítségért a játékosok, és kaptunk egy méretes táblázatot az egyes régiókban elérhető szerverekről is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Technikai téren is segítő kezet nyújtott a Blizzard, ugyanis a PC-s és mobilos gépigény mellett azt is elárulta, hogy milyen kontrollerekkel vadászhatjuk a démonokat. Tényleg érdemes átböngészni a bejegyzést, ha tisztában akartok lenni a dolgokkal, mielőtt elkezdenétek a játékot. Fontos, hogy megfelelő szervert válasszatok, ha a pajtásokkal együtt szeretnétek játszani, mivel nem harcolhatunk együtt a más szervereken lévő karakterekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)