Hirdetés

Pokoli szomszédok, Baldur's Gate 3 és Black Ops Cold War - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha a lottóötös nem is, egy polcnyi újdonság azért ránk szakadt a napokban. De mellettük természetesen esélyt adunk régebbi sikercímeknek, akár többször, ha szükséges.

Hirdetés

Hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy borsot törni a szomszéd orra alá a szórakoztatóbb, vagy inkább a hidegháború ismert helyszínein tűzharcokba bonyolódni. Kinek egyik sem kenyere, felcsaphat egy kalandozó parti vezetőjének az Elfeledett Birodalmakban, levadászhatja a skandináv mitológiai isteneit, átadhatja magát MMO-függőségének, vagy - még leírni is szörnyű - skineket farmolhat a Fortnite-ban. Szerkesztőségünk hétvégi programja meglehetősen széles skálán mozog, már amennyire a véreres szemekkel történő tömény gaming széles skálának tekinthető. Csatlakozzatok hozzánk, és kommentek között osszátok meg velünk, hogy ti mivel töltitek a hétvégét (ha éppen nem játékkal, hanem valami jó filmmel, könyvvel vagy sorozattal, arra is vevők vagyunk).

Hirdetés

HP - Ha éppen nem Modern Warfare megy, akkor természetesen Black Ops Cold War béta megy, Pacával egész szépen összecsiszolódtunk már a fronton, és mazur is ment már John Wicket megszégyenítő köröket, szóval alakul ez. Én még bénázom gyakran, de remélhetőleg itt is meglesz majd a sikerélmény. Egyébként pedig a Tell Me Why utolsó részét is le kellene nyomnunk a feleségemmel, mert már érdekel, hogy mi lesz a vége, annak ellenére, hogy végtelenül lassúnak érzem a történetvezetést.

Paca - Részben hivatásból, részben szórakozásból tolom majd a Call of Duty: Black Ops Cold War bétáját orrvérzésig, mert bár egyelőre nem élvezem annyira, mint a Modern Warfare-t, úgy érzem, kezdek belejönni. Ha ráunok, jöhet a Crash 4, a Ride 4, vagy a Pokoli szomszédok remaster, valakinek ezekről is cikket kell írnia...

Csirke - A Star Wars Squadrons miatt eléggé lemaradtam a Fortnite-ban, pedig Wolverine nem oldja fel saját magát. Nincs mese, bele kell húznom!

Kaci - Még mindig nem fejeztem be a God of Wart. Sőt, sokadik újrakezdés után még mindig nagyon az elején vagyok. A hétvégén se fogom befejezni, de egy picit azért szeretnék haladni vele. Annyi idő telik már el két nekiülés között, hogy teljesen elfelejtem a kombókat, ami nem túl előnyös Hard nehézségen. Azért pár fejet levágok.

Szabi - Hideo Kojima és a CD Projekt Red felváltva bitorolják a szabadidőmet, ugyanis a Metal Gear Solid V-re és Gwentre egyaránt súlyosan rácsúsztam, szóval mindig töröm a fejem, hogy éppen melyikbe égessek bele hosszú órákat. Az MGS V világa még úgyis berántott, hogy nem játszottam a korábbi epizódokkal. Szóval megyek is vissza birkákat menteni Fulton-ballonnal Afganisztán háború sújtotta zónáiból.

Szada - Léleksimogatásra van szükségem, szóval az idealista megközelítés miatt elkezdem A kijelölt túlélőt nézni, aztán jöhet egy animációs film vagy feelgood mozi. A hétvége most esténként erről, napközben meg a barátokról fog szólni. 

Hunter - Már elértem a Battle for Azeroth-ban kitűzött céljaimat, szóval jövő szerdáig parkolópályára tettem a karaktereimet. Addig Classicban bohóckodok a warlockommal, és szintezem a Final Fantasy XIV-es monkomat. Sosem szabadulok az MMO-átoktól. Nem mintha szeretnék.

Chava - Menthetetlenül beszippantott a Baldur's Gate 3 és pont emiatt viselem rosszul, hogy tartalom és lehetőségek tekintetében még mindig csak a felszínt kapargatjuk. Időm nagyobbik részében tehát a Kardparton kalandozom, de ezt alkalmanként megszakítom egy-egy küldetés erejéig a Star Wars Squadronsban.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)