Hirdetés

Gran Turismo 6 - még több autó kell

|

Amíg a rajongók várnak a következő részre, addig a Polyphony belepakolt egy-két újdonságot a Gran Turismo 6-ba.

Hirdetés

A Polyphony Digital csapata már szorgalmasan dolgozik a PlayStation elsőszámú autóversenyzős sorozatának folytatásán, de amíg azzal el készülnek, addig sem fognak unatkozni azok, akik még a Gran Turismo 6-ot nyüstölik. A játék legújabb frissítése a javítások és apróbb változtatások mellett új autókkal is gazdagítja a játék amúgy is méretes kínálatát.

A két új autócsoda, a Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo, valamint az Infiniti Concept Vision Gran Turismo az 1.15-ös verziószámú frissítés letöltésével, vásárlás útján vagy pedig egy új limitált szezonális esemény teljesítésével érhető el. A két új autó mellett két kisebb igazítás is történt a játékon: a garázsban az autók úgy lesznek elrendezve, ahogy hagytuk őket, valamint a játékosok mától üzenetet kapnak, ha az általuk készült tartalom szabálysértés miatt törlésre került.

A Sony arra is felhívta a figyelmet a megjelenési jegyzetekben, hogy akinek a Kedvenc Autó fülön nem helyesen jelent meg az autó képe, azok törölje le a meglévőt és töltsön fel egy újat a Share Favourite Car opcióval.

Ti mit gondoltok? Tetszenek az új verdák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)