Hirdetés

Pontos megjelenési dátumot kapott a Dead Space remake

|

Ha jelent ez bármit még a mai világban, az EA kitűzte a Dead Space remake megjelenési dátumát, és megmutatta, hogyan alkot egyedi atmoszférát.

Hirdetés

Éppen aznap, amikor a Bethesda el találja halasztani két játékát, melyek egyikének már olyan konkrét volt a november 11-ei megjelenési dátuma, hogy azt 2021 nyarán kőbe vésték, az Electronic Arts elárulta, mely napon várható a Dead Space remake érkezése.

A Motive-nál dolgozó fejlesztők ma egy hosszú livestreamben mutatták meg, hogyan állítják össze a pályákat, mennyire fontos a világítás megalkotásánál az is, hogy milyen színűek a fények. 

Hirdetés

Phillippe Ducharme vezető producer elmondta, igazi rajongók, tisztelettel bánnak az alapanyaggal, és nagyon jól haladnak a fejlesztéssel. Ez olyannyira érvényes, hogy biztosak abban, a játék 2023. január 27-én készen jelenhet meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az alábbi, másfél órás videóban megnézhetitek az alkotás folyamatát, annak részleteit, hogyan kelt feszültséget a környezet, viszont néhány dolog még nem végleges, a játék egyelőre az alpha állapotot sem érte el (ami ezen a ponton még nem baj). A játékmenetet várhatóan októberben fogják tudni megmutatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)