Hirdetés

Pontosan azt hozza a Hot Wheels Unleashed előzetese, amit látni szeretnénk

|

Gameplay trailer érkezett a Hot Wheels játékhoz, a videó alapján nagyon ígéretesnek tűnik a száguldozás.

Hirdetés

A bejelentés óta tudjuk, hogy hatalmas potenciál van a Hot Wheels Unleashedben, hiszen pontosan azt idézi fel, ahogy kisgyerekként a legvadabb ugratásokat is kiviteleztük kedvenc kisautóinkkal.

A különbség csak az, hogy most már nem csak külső szemlélőként élhetjük át az eseményeket. Őrületes 360 fokos fordulatok, ugratások, gyorsítók és végtelen adrenalin. Mindezt úgy, hogy a pályák narancs színe és a kocsik felépítése tökéletesen hozzá a klasszikus hangulatot.

Az új előzetes végre játékmenetet is mutat, mi pedig minden pillanatát imádjuk. A videóban egy iskolában felépített pályán versenyeznek a kisautók, ami szuper atmoszférát közvetít.

Hirdetés

Akik szerették a Forza Horizon 3 Hot Wheels kiegészítőjét, biztosan ezt is értékelni fogják, nézzétek:

A megjelenést október elsejére datálják, a fejlesztésre tehát még bőven van idejük a programozóknak. Jó hír, hogy a játékon a Milestone is dolgozik, akiknek komoly tapasztalaik vannak már korábbról versenyzős játékok terén, elég csak a MotoGP, a Monster Energy Supercross, az MXGP, a Ride, vagy a Gravel játékokra gondolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)