Hirdetés

PopCap - elbocsátások a Plants vs. Zombies fejlesztőinél

|

Az Electronic Arts főleg alkalmi játékokat gyártó stúdiójának létszámát megvágták, de ez szükséges volt ahhoz, hogy a megfelelő ütemben haladjon a munka.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt jelent meg a PopCap legutóbbi játéka, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, amivel, mint a stúdió többi alkotásával, a kritikusok és a játékosok egyaránt szerelembe estek. Mérsékelten, de várjunk egy kicsit még, amíg megjönnek a tartalmi frissítések.

Érdekes, hogy pont tegnap, a PopCap témájú Humble Bundle lejártának napján jelentette be az Electronic Arts, hogy megvált a fejlesztőstúdió néhány tagjától. „A ma eszközölt változások fájdalmasak számunkra, és nagyon sajnáljuk, hogy el kellett veszítenünk néhány barátunkat és kollégánkat. Ugyanakkor ez szükséges volt ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat a mobiljátékokkal, az élő szolgáltatásokkal és az új IP-val kapcsolatos jövőbeli tervekhez.” - nyilatkozta a kiadó.

Azt nem tudjuk, hogy pontosan hány embert küldtek el, de egy meg nem nevezett forrás szerint körülbelül harmincan voltak. Reméljük hamar el tudnak helyezkedni valahol, egy ilyen nagynevű fejlesztőcsapattól kikerülve valószínűleg ajánlatok százai hulltak az ölükbe.

Melyik a kedvenc PopCap játékotok? Milyen játékot látnátok tőlük szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)