Hirdetés

Populous, vagy SimCity - Mit jelent be az EA?

|

Nagy meglepetéssel készül a Will Wright zsenijét nélkülözni kénytelen Maxis a következő GDC-n.

Hirdetés

Szakmai fórumból komoly játékipari eseménnyé nőtte ki magát a Game Developers Conference. Egyre több kiadó és fejlesztő dönt úgy, hogy a rendezvényt övező médiafelhajtást kihasználva leplezi le a nagyközönség előtt új játékait.



Idén is számíthatunk néhány körömrágással kísért izgalmas pillanatra, többek között az EA család részét képező Maxis jóvoltából. A patinás csapat Will Wright távozása óta nem igazán találja a helyét, a Darkspore nem lett az igazi, és még diplomatikus voltam.
Nagyot kell tehát villantaniuk a srácoknak, ha nem akarják, hogy örökre a feledés homályába merüljenek.
Természetesen több lehetséges jelölt is felmerült az új Simstől kezdve még egy Spore kezdeményig. Annyi biztos, hogy szimuláció jellegű játékról van szó (kb. minden az, amit eddig Maxis logó alatt megjelent), AAA-kategóriás, és célplatformok között szerepel a PS3 és az Xbox 360 is.
Az előbb említett játékok mellett könnyen elképzelhető lenne egy új SimCity, ám az én titkos favoritom a Populous, amely ugyan a valaha volt Bullfroghoz és a rendszeresen nagyot mondó Peter Molyneux-hoz kötődik, ám néhány napja kiszivárgott, hogy a franchise feltámasztásán ügyködik a jogtulajdonos EA.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)