Hirdetés

Port Royale 3 kedvcsináló trailer

|

A Kalypso Media frissiben bocsátotta az internet vizeire a Port Royale 3 kedvcsináló trailerét.

Hirdetés

Alig több, mint egy hónapja, hogy a Kalypso Media néhány kép kíséretében bejelentette, hogy az Ascaron veteránjaival feltöltött Gaming Minds Studios a Patrizian után a németek egy újabb, nemzetközileg jobban ismert kedvencébe lehel új életet.



A Port Royale 3 ennek megfelelően vadonatúj 3D motort kapott, minek köszönhetően immáron poligonok helyettesítik a pixeleket. Az újracsomagolás azonban önmagában még nem érne fel egy teljes értékű folytatással, ezért többjátékos módot is kapnak a karibi térségben kalandozó tengeri medvék. Sőt, a széria történetében első alkalommal hajózhatunk angol, spanyol, francia, holland, vagy halálfejes lobogó alatt, kereskedhetünk békésen, vagy fosztogathatunk kegyetlenül, illetve vezényelhetünk tengeri és szárazföldi ütközeteket konzolon, hiszen a játék 3 Xbox 360-on is megjelenik. Ha pedig már így belejöttem a fokozásba, akkor azt is elárulhatom, hogy a Port Royale 3 lesz egyben a Kalypso első olyan játéka, amit már PlayStation 3-on is élvezhetünk.



A sorozat rajongói nemrég kiadott rendermozival, valamint a Gamescomon készült kézikamerás felvétellel kezdhetik az alapozást a jövő tavasszal várható megjelenésre.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)