Hirdetés

Port Royale 3 - Májusban kihajózunk

|

Aki PC-n szeretné meghódítani a Karib-tengert, az már májusban megteheti, míg a konzolos kapitányok hajója augusztus végéig a szárazdokkban vesztegel.

Hirdetés

A Patrician IV-et (és gyakorlatilag az összes Ascaron játékot) jegyző güterslohi Gaming Minds Studios már a Port Royale 3 utolsó simításait végzi. Legalábbis a május 4-én érkező PC-s kiadásra igaz az előbbi megállapítás, hiszen a konzolos (Xbox 360, PlayStation 3) változatokra augusztus 30-ig kell várnunk.



A 17. századba helyezett alkotásban olyan nagyhatalmak lobogója alatt hajózhatunk a karibi szigetek között, mint az angolok, a spanyolok, a franciák és a hollandok.
Két kampány közül is választhatunk, a kalandoréban szerződött kalózként fosztogatunk, hajókat süllyesztünk el, városokat dúlunk fel, de kereskednünk is kell majd. Alternatívaként dönthetünk a kereskedők békésebb, ám nem kevésbé bonyodalmas élete mellett, cserébe termelési láncok és jövedelmező kereskedelmi útvonalak kialakítása lesz az elsődleges feladatunk.
Akinek pedig ez sem lenne elég, belevághat az ún. végtelen játékba, amiben kedve szerint ötvözheti a két játékstílust.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)