Hirdetés

Port Royale 3 - az első gameplay trailer

|

Az állóképek után mozgásban is láthatjuk a Port Royale 3 hajóit és nyüzsgő kereskedővárosait.

Hirdetés

Német nyelvterületen (Ausztria, Németország, Svájc) már május 4-én elzarándokolnak a játékosok kedvenc kereskedésükbe, amennyiben az elkövetkező néhány hetet azzal kívánják tölteni, hogy kalózként, vagy kereskedőként a Karib-tenger legjelentősebb alakjává váljanak.



A kereskedelemre és kisebb részben a tengeri csatákra összpontosító játékban a 17. század minden jelentős hajós nemzete fontos szerephez jut az angoloktól kezdve a franciákon és a spanyolokon keresztül egészen a hollandokig.
A Port Royale 3 angol nyelvű, illetve konzolos (Xbox 360, PlayStation 3) változatai előreláthatóan augusztusban jelennek meg, mint arról a Kalypso Media értesített bennünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)