Hirdetés

Portal 2 - 4 millió eladott példány

|

A tegnap folyamán bemutatkozott pályaszerkesztő megkoronázta a Valve eladási sikereit a Portal 2 kapcsán.

Hirdetés

A tegnap debütált Perpetual Testing Initiative DLC kapcsán nyilatkozott David Sawyer, a Valve munkatársa arról, hogy hány eladott példánynál jár jelenleg a Portal 2.

Sawyer a NeoGamr magazinnak adott interjújában elárulta a Perpetual Testing Initiative pályaszerkesztő kapcsán, hogy a Portal 2 tavalyi megjelenése óta - minden platformot beleszámítva - már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ezzel együtt a Portal sorozat összesítve több, mint 8 millió eladást mutathat fel, ami rendkívül szép eredmény és maguk a játékok is minőségiek.

A Perpetual Testing Initiative névre hallgató DLC tartalmaz új helyszíneket és egy akár a játékon belül is elérhető, könnyen használható pályaszerkesztőt is. A játékosok által alkotott pályák a Steam Workshop-on keresztül érhetőek majd el, ráadásul maga a DLC is ingyen letölthető Steam-en keresztül PC-re, valamint Mac-re egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)