Hirdetés

Portal 2 - Dobozosan az EA adja ki

|

A Valve és az Electronic Arts partneri viszonya kiterjed a jövőre érkező logikai játékra is.

Hirdetés

Ahhoz gondolom, egy pillanatig sem férhetett kétség, hogy a Steamen keresztül digitálisan terjesztett Portal 2 példányokból származó bevétel a Valve kasszáját gyarapítja. No de mi a helyzet a dobozos kiadással?



Doug Lombardi, a Valve alelnöke büszkeségtől dagadó kebellel jelentette be, hogy a cég eddigi leginnovatívabb játékának megjelenését április hónapban első osztályú kampánnyal készítik elő. Ezen felül azt is elárulta, hogy izgatottan várják az együttműködés eredményét az Electronic Arts-szal, minek következtében a Portal 2 dobozosan is megjelenik PC, Mac, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)