Hirdetés

Portal 2 - egyszemélyes co-op, "igazi" és LEGO őrtorony

|

Három finomságot gyűjtöttem össze Nektek a Portal második részével kapcsolatban.

Hirdetés

A májusi GameStar hasábjain a megszokottól eltérő, "kooperatív" játéktesztet olvashattok a Portal 2-ről, most viszont következzen néhány érdekesség.

Először is a legdurvább: egy srác képes egyedül végigvinni néhány kooperatív játékmódra fejlesztett pályát! Igen, jól olvastátok, egyedül tudja megoldani azokat a feladatokat, melyeket két játékosra terveztek! Lessétek meg a bizonyítékot, ami nem ígéret:

Ez már teljesítmény, viszont így nem sok barátjával fog koopéskodni...

Következő alanyunk egy "igazi" őrtorony, ami persze nem igazi, de remekül sikerült lemodelleznie a készítőjének. A dalocska plussz pont!

Most pedig térjünk vissza gyermekkorunk egyik nagy klasszikusához, a LEGO-hoz. Nem, nem kell egy "legósított" Portal 2-re gondolnotok, viszont ha maradt még a jó öreg játékszerből, akkor elő a vödörrel: építsetek őrtornyot a darabkákból! Útmutatót ITT találtok hozzá.

Remélem, tetszett ez a kis összeállítás, további élménygazdag portálkodást kívánok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)