Hirdetés

Portal 2 gél saját felhasználásra

|

A Valve ügyes, és elég sűrűn szimpatikus ötletekkel áll elő.

Hirdetés

Sőt, náluk vannak olyan esetek, amikor az embert egyáltalán nem zavarja, hogy az egész arra megy ki, hogy még több pénzt költsünk a Valve termékeire, mert amikor ingyen megkapjuk a játék zenéjét, vagy ingyenesen játszhatunk a Team Fortress 2-vel, akkor mindezt megbocsájtjuk. Még akkor is, ha a gél egyértelmű pénzkidobás, de ötletében kétségtelenül jópofa, és a jellegzetes Portal 2 dizájn miatt még jól is néz ki. Természetesen azt nem szabad elvárni tőle, hogy ugyanolyan hatást váltson ki, mint a játékban, miszerint a gélezett felületen viharos gyorsasággal tudunk haladni, esetleg nyisson egy portált a padlónkon, inkább csak egy amolyan Portal 2 ereklye. Megvásárolható a repulsion, propulsion, és conversion gél is, külün-külön 15 dollárért, együtt pedig negyvenért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)