Hirdetés

Portal 2 - GLaDOS vs. Cave Johnson

|

Portal 2 eredetileg előzmény lett volna egy teljesen más főgonosszal, mint GLaDOS, ismerte be Chet Faliszek és Jay Pinkerton, a Valve írói.

Hirdetés

Egy 2008-ban kiszivárgott munkahirdetésre hivatkozva a két úriember bevallotta, hogy a legelső koncepció szerint a Portal 2 az első játék eseményei előtt játszódott volna, és Cave Johnson – az  Aperture Science fő-fő apucikája - lett volna a főgonosz.

Pinkerton hozzátette, hogy két évvel ezelőtt még ő volt a rosszfiú a Portal 2-ben, és GLaDOS nem is szerepelt volna benne. „Előzmény lett volna. Bírtuk annyira a csávót, hogy bele akartuk tenni a játékba. De aztán összeadtunk, kivontunk, szoroztunk és osztottunk, a programozó srácok még integrálszámítást is végeztek, és rájöttünk, hogy GLaDOS arc. Akkora, hogy muszáj benne lennie a Portal 2-ben. Igazi pusztító kis ribi.”

A csapat kipróbált egy csomó új dolgot a játékkal kapcsolatban, de végül tudatosult bennük, hogy így számos olyan alkotórész tűnne el a Portal 2-ből, ami az első rész esetében nagyot ütött.

„Azt akartuk, hogy a játékosok érezzék a Portal 2 hangulatát, a játékélményt, a környezet vibrálását. Azt akartuk, hogy sokkal jobban elmerülhessünk a térben. Ezen dolgoztunk, és ezen tapasztalatainkból rengeteg megtalálható a játékban. Mint kiderült, az emberek több portált akartak, GLaDOS-t akarták, és Chell bőrébe akartak bújni megint.” Hahh, ki nem?

A második rész tehát folytatás lett, egyik portálból a másikba. Talán majd a harmadik rész esetében vissza is mehetünk és eldádázhatjuk Cave Johnsont.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)