Hirdetés

Portal 2 hivatalosan bejelentve

|

Bár már az első rész megjelenését követően pletykáltak a folytatásról, a hivatalos bejelentésre máig várnunk kellett.

Hirdetés

A szám szerint 70 díjat bezsebelő Portal 2007-ben látta meg a napvilágot a videójátékok rövid történelmének talán legjobb ár/érték arányt képviselő csomagjában (Orange Box).



Bár a pakk legkevésbé erőszakos része volt, mégis imádta a sajtó és a játékosok népes tábora is, lévén a portál technológiával jobbnál jobb fejtörők megoldása vált lehetővé. Hogy lesz folytatás, az már korábban sem volt kérdéses, ám elképzelésünk sem volt róla, hogy egyáltalán mikor kerülhet rá sor.



Nos, a néhány nappal ezelőtt az újonnan hozzáadott alternatív befejezés miatt szárnyra kapott találgatások igaznak bizonyultak, a Valve hivatalosan is bejelentette, hogy idén karácsonykor fa alá kerülhet a Portal 2. Tudom, hogy ez sem vigasztalja a Half-Life 2: Episode Three-re váró tömegeket, de talán nem vált ki a bejelentés akkora felháborodást, mint egy esetleges Left 4 Dead 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)